Verhuur

VERHUUR


Grote ijskar

Met ambachtelijk ijs uit eigen ijskeuken, de prijs voor de grote ijskar is € 300.

Inbegrepen in de prijs:
- Grote ijskar 1 u ter plaatse .
- Tot 100 hoorntjes of potjes met 2 bollen.
- Keuze tussen minimum 5 soorten ambachtelijk ijs.
- 1 fles slagroom van Debic.
- 2 à 3 soorten saus.

- Nootjes, discobolletjes...
- Servietten en lepeltjes.

- Meer ijsjes dan 100 stuks is mogelijk.

Het aantal bestelde ijsjes wordt steeds aangerekend 

ook indien er minder verbruikt zijn.
We hebben meer schepijs mee dan voorzien, 

dit laten we niet achter aangezien we dit
meenemen naar een volgend feest.

Indien er meer ijsjes nodig zijn dan 100 stuks kosten deze € 3,00 per stuk.
Na 1 u ter plaatse is het € 25 per extra uur.
Afstand is geen probleem:
We vragen € 0,75 per km voor verplaatsingkosten, 

te rekenen vanaf ons adres tot het feestadres en terug.
Is het feestadres in de buurt, dan zijn er geen verplaatsingskosten.


Kleine ijskar

Met ambachtelijk ijs uit eigen ijskeuken, de prijs voor een kleine ijskar is € 200.

Inbegrepen in de prijs:
- Kleine ijskar 1 u ter plaatse .
- Tot 50 hoorntjes of potjes met 2 bollen.
- Keuze tussen minimum 3 soorten ambachtelijk ijs.
- 1 fles slagroom van Debic.
- 2 a 3 soorten saus.

- Nootjes, discobolletjes...
- Servietten en lepeltjes.

- Meer ijsjes dan 50 stuks is mogelijk.

Het aantal bestelde ijsjes wordt steeds aangerekend 

ook indien er minder verbruikt zijn.
We hebben meer schepijs mee dan voorzien, 

dit laten we niet achter aangezien we dit
meenemen naar een volgend feest.

Indien er meer ijsjes nodig zijn dan 50 stuks kosten deze € 3,00 per stuk.
Na 1 u ter plaatse is het € 25 per extra uur.
Afstand is geen probleem:
We vragen € 0,75 per km voor verplaatsingkosten, 

te rekenen vanaf ons adres tot het feestadres en terug.

Is het feestadres in de buurt, dan zijn er geen verplaatsingskosten.

Chocoladefontein

Met fonteinchocolade van Callebaut, de prijs voor een chocoladefontein is € 250.

Inbegrepen in de vaste prijs:
- Fontein 1 u ter plaatse.
- 5 kg melkchocolade van Callebaut.
- 50 fruitbrochettes.
- Servietten en bakjes voor brochettes.

- Meer fruitbrochettes dan 50 stuks is mogelijk.

De extra fruitbrochettes kosten € 3,50 per stuk.
Deze dienen op voorhand besteld te worden.
Na 1 u ter plaatse is het € 25 per extra uur.
Afstand is geen probleem:
We vragen € 0,75 per km voor verplaatsingkosten, 

te rekenen vanaf ons adres tot het feestadres en terug.
Is het feestadres in de buurt, dan zijn er geen verplaatsingskosten.

Informatie, werkwijze en voorwaarden verhuur.


We leggen u in onderstaande tekst onze manier van werken uit.


Reservatie:
Voor reservatie of info graag antwoorden op onderstaande vragen:
1) Wat wenst u te reserveren?
- Kleine ijskar tot 50 ijsjes.
- Grote Ijskar tot 100 ijsjes.
- Chocoladefontein met 50 fruitbrochettes.
2) Op welke datum gaat het feest door?
3) Om welk uur voorziet u het dessert?
4) Wat is het feestadres waar we verwacht worden?
5) Is er meer nodig dan inbegrepen, het kan.
- Meer ijsjes in de kleine ijskar.
- Meer ijsjes in de grote ijskar.
- Zijn er meer fruitbrochettes nodig bij de chocoladefontein?
Meld ons zeker voor hoeveel personen u wenst.

De antwoorden kan je versturen in mail onderaan.

Binnen de 24 u krijgt u van ons een antwoord.
Indien dit niet zo is graag ons opnieuw contacteren.
Het kan gebeuren dat sommige mailadressen problemen geven.

We laten zeker weten indien we al dan niet beschikbaar zijn:
Wanneer u een positieve melding ontvangt
stuur de mail dan terug met onderstaande gegevens.

Voornaam + naam.
Uw adres indien dit niet hetzelfde is als het feestadres.
Telefoon nr, gsm nr.
BTW nr indien het voor een bedrijfsevenement is.

Bestelbon:
We maken van iedere reservatie een bestelbon op.
In de bestelbon vindt u onze gegevens,
uw gegevens, adres waar het feest plaats vindt en
een omschrijving van uw reservatie.
De bestelbon wordt u via mail gestuurd.
Deze uitprinten en ondertekenen.
Daarna terug inscannen en ons terug mailen.
Indien dit niet kan, de bestelbon opsturen naar ons met de post.

Voorschot:
We vragen bij iedere bestelling een voorschot.
Onze bankgegevens en het voorschot bedrag
kan u terugvinden in de bestelbon.
Het voorschot dient gestort te worden voor een datum.
Deze datum is terug te vinden in de bestelbon.
Indien het voorschot niet is gestort tegen deze datum
kunnen we uw reservering niet meer garanderen.
Het betalen van een voorschot biedt voor u en ons een zekerheid.
Bij annulatie van de bestelling storten we het voorschot niet terug.
Wanneer we geen voorschot ontvangen
zijn we niet aanwezig op de afspraak.

Uw bestelling is gereserveerd!

Het feest zelf.
We komen zoals de bestelbon vermeld op het afgesproken moment aan.
Na onze kennismaking maken we ons klaar om te starten met het dessert.
Ondertussen kan u het resterende saldo aan ons komen overhandigen,
graag dit spontaan komen aanbieden.
Indien jullie niet in de mogelijkheid zijn om het resterende
saldo te brengen kan dit gerust door een derde persoon.
Het aantal inbegrepen hoorntjes of potjes in de kleine ijskar (50)
of ijskar (100) word steeds aangerekend.
We laten ook geen ijs achter op het feest,
zelf wanneer er minder ijsjes zijn verbruikt.
Dit ijs gaat mee naar een volgende opdracht.
Indien er meer ijs nodig is dan besteld
komt er € 3 per extra hoortje of potje bovenop de afgesproken prijs.

Bij reservatie van de chocoladefontein betaalt u het aantal
op voorhand bestelde fruitbrochettes wanneer we aankomen op uw feest.
Dit bedrag kan niet meer oplopen aangezien we enkel
de fruitbrochettes meehebben die besteld zijn.
We aanvaarden geen overschrijving van het resterende saldo
enkele dagen of weken na het feest.
Dit vanwege slechte ervaringen uit het verleden
en om wanbetalers uit te sluiten.

BTW klanten.
Klanten met btw nr kunnen op dezelfde manier te werk gaan.
Ze kunnen ook kiezen om het volledig bedrag vooraf te betalen.
Een reden hiervoor is dat bedrijven soms moeilijk met cash geld
kunnen betalen op de dag zelf van het feest.
Wanneer een btw nr is opgegeven
sturen we u de factuur voor voldaan op na het feest.

Goede afspraken maken goede vrienden.

Alle info stuur je best via mail onderaan, zo vermijden we fouten aan de telefoon.